ZoekenPoll
Wat voor vakantiebestemming kiest u dit jaar?
 
Een vakantiehuisje
Een camping
Een vakantiepark
Boot of vaarvakantie
Een zonvakantie
Een verre reis
Een actieve vakantie
(Lekker) thuis blijven
Weet nog niet!
Anders
Resultaten
Informatie

Informatie reisgenoten zoeken - Door:

Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten en verder zoeken met Google.


Veel informatie voor de wat oudere reiziger - Door: Elja

De oudere reiziger heeft vaak zijn of haar eigen wensen wanneer het de vakantie betreft. Op de website seniorenreizen allerbest vindt u allerlei soorten reizen voor senioren. Dit kunnen reizen zijn voor senioren die zich alleen goed kunnen redden, maar liever met leeftijdgenoten reist. Maar ook is er veel informatie te vinden voor senioren die meer begeleiding of zorg nodig hebben op reis.

Er zijn veel verschillende soorten reizen en typen vakanties. Dit kan uiteen lopen van bijvoorbeeld Vijftig plus safariís, kampeervakanties, trektochten en excursiereizen. Het motto is veelal dat de reiziger zich niet oud voelt, maar wel graag in zijn of haar eigen tempo wil reizen. Tevens is er informatie te vinden over reizen en accommodaties die aangepast zijn voor mindervaliden. Er wordt verwezen naar diverse zorghotels. Tevens wordt aandacht besteed aan reis brancheverenigingen. Verder kunt u er nog samenvattingen lezen van onderzoeken die gedaan zijn naar het reisgedrag van de 50+ reiziger.

Kijk op de website senioren reizen allerbestAls alleengaande of single een vakantie boeken - Door: Elja

Er zijn momenteel veel mensen single. Daardoor is natuurlijk de vraag naar reizen voor singles groter geworden. U kunt tegenwoordig diverse reizen voor singles en alleengaanden boeken bij verschillende reisorganisaties. Deze hebben allen het etiket singlereis gekregen. Maar dat betekent nog niet altijd dat dit etiket klopt. Sommige organisaties plaatsen u in een groepsreis. Bij een dergelijk reis doet u meestal wel veel met anderen samen, maar is niet specifiek voor singles georganiseerd. Dit kan vervelend zijn als dit niet uw idee was bij het boeken van de singlereis. Ook wordt niet altijd duidelijk gemaakt op welke leeftijdscategorie de reis zich richt. Vraag hier dus duidelijk naar bij uw reisorganisatie.

Op de website Singles Reizen allerbest worden de reizen in thema's ondergebracht. Deze thema's zijn o.a. Europa, reizen wereldwijd, zeilen, creatieve vakanties, wintersport, wandelvakanties en stedentrips. Bij de keuze op Singles Reizen Web is getracht alleen te verwijzen alleen organisaties die een of meerdere reizen speciaal voor singles aanbieden.

Kijk op de website singles reizen allerbest


Reisgenoten 40+ Nederland
 
 
W3C CSS Meric Graphisme © 2008 - Licence Creative Commons
^ Boven ^