Reisgenoten gezocht 40+ voor vakantie, weekendje weg, middagje dagje uit

Aanmelden

Welkom op het nieuwe 40Plus reisgenoten Forum

Welkom op het opnieuw opgezette 40plus reisgenoten gezocht forum. Hopelijk wordt het net zo enthousiast gebruikt als het oude forum.

Dit forum richt zich zowel op senioren als op de op jonge ouderen vanaf ongeveer van 40 jaar. In feite is leeftijd niet het belangrijkste. Het doel is om de wat oudere reiziger passende reisgenoten te laten vinden. Vaak met gelijke interesses of gelijke eisen of doelen.

Mogelijkheden Reisgenoten gezocht forum

U kunt reisgenoten zoeken voor vakantie, cruise, reis of een weekendje uit. Ook voor een dagje uit, of middagje weg kunt u hier gezelschap zoeken. Of samen een activiteit ondernemen of uit gaan.

De doelgroep is 40Plussers. Maar meestal is de grens van de leeftijd van minder belang. Er mogen ook activiteiten geplaatst worden waar geen leeftijdsgrens voor is. Vermeld dit dan in de oproep.

Reiscontact advertentie plaatsen

Om een advertentie te plaatsen voor een reisgenoot of vakantieactiviteit, dient u zich eerst eenmalig te registreren. Dit is gratis. Na registratie kunt u  inloggen en een voor iedereen leesbare oproep plaatsen of reageren op een contactbericht. Ook is het mogelijke om privé berichten te sturen naar 1 of meer personen.

Plaats een reiscontact oproep alleen in een categorie waar deze hoort. Plaatsing van dezelfde oproep in meer dan 1 categorie is alleen toegestaan wanneer dit inhoudelijk passend is.

Handig is om één oproep leidend te houden, zodat reacties en discussie op één plek plaats vinden. Verwijs bij een 2e oproep daarom naar het leidende bericht.

Lidmaatschap Aanvragen -Aanmelden

Om een advertentie te plaatsen voor een reisgenoot of vakantieactiviteit, dient u zich eerst eenmalig te registreren. Na registratie kunt u inloggen en uw oproep plaatsen of reageren op een contactbericht.

Klik op [ Lidmaatschap Aanvragen ] om u aan te melden. Er komt nu een scherm waarin allerlei gegevens ingevuld kunnen worden. Dit zijn :

- naam
- wachtwoord, (2x invullen om te testen)
- je e-mailadres.

 

Het e-mailadres is standaard onzichtbaar voor anderen. Het invullen van de veiligheidscode van het plaatje is nodig, zodat duidelijk is dat een persoon de aanmelding doet. (en niet een spamprogramma). Klik op het [ Aanvragen ] knopje.  Hierna bent u automatisch ingelogd en kunt u direct je oproepen plaatsen of reageren.

Er wordt gedurende deze registratie automatisch een e-mail met uw aanmeldnaam en wachtwoord naar het opgegeven emailadres gestuurd. Bij een volgend bezoek kunt u met de nu geregistreerde accountnaam en wachtwoord weer inloggen.

Let op : Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Opnieuw aanmelden lukt dus alleen wanneer je exact dezelfde kleine en hoofdletters gebruikt.

Lidmaatschap aanvragen

Tip Wanneer u via email melding wilt krijgen wanneer iemand reageert wijzig dan de notificatie instellingen. Dit kan via :Menu, Wijzig Profiel, Notificatie Voorkeuren. Stel nu in wanneer u bericht per email wilt ontvangen.