Vind 40+ reisgenoot bij reisgenoten senioren Plus, ook weekend, dagtrip

http://senioren-reisgenoot.allerbest.nl/

3. Vakantie plannen (Artikelen)

Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten en verder zoeken met Google.

Met je reisgenoten de vakantie plannen

De eerste stap die genomen moet worden is het bepalen of het reisgezelschap voor u de juiste mensen heeft om mee op vakantie te gaan. (Zie ook het artikel geschikte reispartner). En de vakantie moet gepland gaan worden. Op internet staan heel veel websites die over reis gerelateerde onderwerpen gaan. Daar kunt u zich goed ori๋nteren. Op veel kunt u online reizen of vakantiewoningen boeken. Onder het menu LINKS staat een groot scala van verwijzingen naar vakantiewebsites. Onderstaande websites kunnen daarnaast handig zijn bij de voorbereiding van uw vakantie :

Reisgidsen en landkaarten online

Reisboekwinkel de Zwerver heeft een zeer compleet online aanbod reisgidsen en landkaarten van vrijwel elk land ter wereld. Van een wandelkaart van de Kilimanjaro tot een Michelin Wegenkaart van Frankrijk. U kunt er ook fietsgidsen, natuurgidsen en woordenboeken vinden.

Kijk op website Reisboekwinkel de Zwerver

Annuleringsverzekering en reisverzekering

Het is vaak verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer of uw ziektekosten-verzekering voldoende dekking biedt in het land van bestemming. Bij een avontuurlijke of sportvakantie is het verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten. Vaak kunt u in het vakantieland bij problemen terecht bij een Nederlandse alarmcentrale. Kijk dit na in uw verzekeringspolis.

Een annuleringsverzekering is vaak zinvol. Uw reis kan onvoorzien niet door gaan, maar ook als u of uw reisgenoten tijdens de vakantie ziek worden biedt deze verzekering uitkomst. De polisvoorwaarden eisen dan altijd een medische verklaring van een arts ter plaatse.

Er zijn diverse mogelijkheden om online reisverzekeringen af te sluiten, bijvoorbeeld :

Lastminute vakantie zoeken

Zoekt u een betaalbare vakantie, kijk dan eens bij onze Links of bij onder Lastminute vakantie aanbiedingen.

U kunt bij onze links ook verwijzingen naar websites met de thema's reizen, vakantie, senioren en singles op deze linklijst vinden.

Vakantie beoordelingen voor en door reizigers

Zoover geeft aan reizigers de mogelijkheid om vakantie accommodaties te beoordelen. Deze vakantie accommodaties kunnen bijvoorbeeld appartementen, campings, vakantieparken, hotels en vakantiehuizen zijn. Ook kan er een beoordeling over vakantiebestemming gegeven worden. Accommodaties kunnen worden beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, service, prijs/kwaliteit en algemene indruk. Zoover is een onafhankelijke reiswebsite met meer dan 400.000 beoordelingen van reizigers.


Kijk op website  Zoover Vakantie Beoordelingen