ZoekenPoll
Wat voor vakantiebestemming kiest u dit jaar?
 
Een vakantiehuisje
Een camping
Een vakantiepark
Boot of vaarvakantie
Een zonvakantie
Een verre reis
Een actieve vakantie
(Lekker) thuis blijven
Weet nog niet!
Anders
Resultaten
Artikelen - 2. Ervaring met Reisgenoten

Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten en verder zoeken met Google.

Mijn vakantie in ItaliŽ met op internet gevonden reisgenoten

Vervelend dat ik deze keer in de zomer niet met een eigen vriend of vriendin op vakantie kon. Daar baalde er echt van.  En dan hoor je wel dat mensen via Internet met elkaar contact contact maken. Dat vond ik als vrouw wel een eng idee. Toch maar eens gekeken of er ook mogelijkheden voor reisgenoten waren.

Ik vond een advertentie van een vrouw die mij wel heel erg aansprak. Ze wilde naar een land aan de Middellandse zee en daar kamperen. Cultuur, stadje of museum bezoeken en dit afwisselen met rustdagjes zee en zon of een goed boek lezen. Zelf eten koken afwisselen met uit eten gaan. Ik heb daarop gereageerd (ik moet daarvoor wel over een drempel heen). Ik kreeg zowel via mail als telefonisch een reactie van haar. Het gesprek verliep leuk. We besloten toen samen een nieuwe advertentie de plaatsen. Daar reageerden meerdere mensen op, en na telefonisch contact waren er 5 over, we hadden nu een groepje van 2 vrouwen en 3 mannen.

Kampeervakantie in Toscane
Florence, Pisa, Lucca, en Siena

We hebben elkaar twee keer ontmoet om alles door te spreken en kennis te maken. De sfeer was goed en open. Afgesproken werd met 2 auto's te rijden. Ieder zou een eigen kleine tent meenemen om het slapen privť te houden. Als uiteindelijk reisdoel werd gekozen voor een kleine camping in Toscane in ItaliŽ op een niet zo erg toeristische en rustieke locatie. Een regio met mooie natuur en een rijk cultuur verleden, veel architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst en musea. En zo reisden we voor een kampeervakantie van ruim 2 weken naar ItaliŽ - Toscane af. Het is een gezellige en leuke wandel- en cultuurvakantie geworden. Bezoeken aan Florence, Pisa, Lucca, en Siena en andere stadjes. Er hebben zich geen noemenswaardige problemen voorgedaan. Na de reis hebben we nog een reŁnie gehouden, en foto's uitgewisseld. Ik denk dat we het voorspoedige verloop van de reis aan een gedegen voorbereiding en duidelijk afspraken te danken hadden.

Ik wens iedereen een prettige vakantie met leuke reisgenoten

Groet,

Van een vakantiegenieterCreatie datum : 03/06/2008 @ 13:38
Laatste wijziging : 22/10/2017 @ 16:37
Categorie : Artikelen


Print preview Print preview     Print deze pagina Print deze pagina

Reisgenoten 40+ Nederland
 
 
W3C CSS Meric Graphisme © 2008 - Licence Creative Commons
^ Boven ^