Vind 40+ reisgenoot bij reisgenoten senioren Plus, ook weekend, dagtrip

http://senioren-reisgenoot.allerbest.nl/

1. Geschikte reispartner (Artikelen)

Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten en verder zoeken met Google.

Vind hier reiscontacten, maar kies wel de voor u geschikte

Zelfs als  reisgenoten elkaar al langer kennen ontstaan er sneller een conflicten tijdens de vakantie. Dit komt veelal omdat reizigers gedurende een vakantie vaak meer op elkaar aangewezen zijn. Maak daarom hele goede afspraken met elkaar. Dit wordt nog belangrijker bij reispartners die u pas kent. Het belangrijkste is om duidelijk te krijgen wat iedereen die mee gaat verwacht van de reis. Geld kan vaak een issue zijn. Wees duidelijk hoeveel u kunt en wilt uitgeven. Kom voordat de vakantie begint een aantal keren samen. Bespreek dan de vakantieplannen en ideeŽn uitgebreid met elkaar. Het is handig wanneer elke reisgenoot vooraf op papier beschrijft wat hij of zij belangrijk vindt. Dan weet u zeker dat alles aan de orde komt wanneer alles besproken wordt. Gedurende een dergelijke ontmoeting kunt u kijken of er botsende karakters zijn. Onderzoek sfeer in de groep bij u past. Het is verstandig om eerst samen een dag uit te gaan of samen een activiteit te ondernemen, voordat u op een langdurige vakantie gaat.


Wanneer u samen reist met een iets grotere groep kunnen de eisen soms wat bijgesteld worden. U vindt dan makkelijker een reisgenoot om mee op te trekken. U  kunt eventueel samen met die reisgenoot op stap gaan, terwijl andere leden van de groep een andere activiteit ondernemen.


Neem de onderstaande punten door met toekomstige reisgenoten :